EET JE HUID STRALEND!

UNIEKE TIPS OM IN 1 MAAND JE HUID TE VERBETEREN

Gezonde voeding is helemaal hot. Sla eens een magazine open en er wordt wel iets geschreven over voeding. Steeds vaker wordt duidelijk dat ziekten en huidklachten zoals acne, eczeem en psoriasis voor een groot deel blijken te berusten op verkeerde voeding- en leefgewoonten. Jouw huid is pas in optimale conditie als jouw lichaam dat ook is. Bij griep bijvoorbeeld, ziet je huid er meteen minder stralend uit. Zo puur, onbewerkt en zo gezond mogelijk eten geeft veel voordelen voor de huid. Want door je lichaam van binnen uit te verzorgen, volgt de buitenkant vanzelf!

Natuurlijk wordt je huid mooier als je regelmatig een schoonheidsspecialiste bezoekt. Dat is zeker geen overbodige luxe. Niet alleen het stressniveau daalt door rust en ontspanning, maar ook de huid knapt er aan de buitenkant zichtbaar van op. Naast behandelingen helpen goede huidproducten zeker mee, maar veel huidaandoeningen zijn tekenen dat het lichaam essentiële voedingsstoffen mist. Een mooie strakke huid krijg je alleen als je ook je immuniteitssysteem, hormoonhuishouding, darmflora en gezondheid aanpakt. En mooi oud worden... dat willen we toch allemaal?

april: huid en voeding-maand

Deze maand staat Beauty Boutique Happiness in het teken van huid en voeding. Want hoe pak je dat nu aan, 'gezond eten'? Het lijkt gemakkelijk, maar in de praktijk ondervinden we allemaal dat het toch lastiger is dan we denken. Happiness geeft jou deze maand tips en tricks om op een gemakkelijke manier in een maand tijd gezonder te leven en daarmee je huid te verbeteren. Klinkt aantrekkelijk toch? 

vier voedingsmiddelen die je beter kunt laten staan

In de maand april nemen we je iedere week mee in de wereld van een voedingsmiddel. In de komende maand maak je kennis met deze vier huid verouderaars als het gaat om voeding:

 

1. Suikers

2. Zuivel

3. Gluten

4. E-nummers

 

Deze voedingsmiddelen kan je dus het beste proberen te beperken als je huid je lief is.

Geniet de komende weken van de gezonde tips, doe mee aan de Happiness food challenge en ervaar wat dat voor je huid kan doen!

Liefs Jennifer,

Beauty Boutique Happiness

Reactie schrijven

Commentaren: 0