BRENG JE HUID WEER IN BALANS ⚖️

BRENG JE HUID WEER IN BALANS

Last van een droge huid? Of merk je dat je huid niet in balans is? Een te hoge pH-waarde kan de boosdoener zijn!

ONZE HUID IS ZUUR

Een zure huid is juist goed! Onze huid bevat namelijk water. En overal waar water inzit, heeft een zuurgraad. Zo dus ook onze huid. Dit zorgt ervoor dat de huidflora in balans is. Onze huid heeft die zuren nodig. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een te hoge pH-waarde je huid uitdroogt en irriteert én je eerder kans hebt op rimpels..

“De pH-waarde is afgestemd op de natuurlijke pH-waarde van de huid”

EEN GEZONDE PH-WAARDE

Bij IK Skin Perfection vinden we de pH-waarde van de huid erg belangrijk. Wist je bijvoorbeeld dat een gezonde pH-waarde van de huid rond de 5,5 ligt? Bij veel andere cosmetica producten, maar zelfs ook leidingwater, hebben een veel hogere pH-waarde. De huid wordt dan zachter, waardoor invloeden van buitenaf, zoals bacteriën, veel sneller de kans krijgen en de huid uit balans raakt. Te veel water droogt je huid uit. Daarom heeft IK Skin Perfection producten ontwikkeld met een pH-waarde ongeveer gelijk aan de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad in balans komt en blijft. Wat daarvan het voordeel is? De huid droogt zo niet uit, bacteriën krijgen geen kans en huidproblemen pakken we aan.

Een juiste pH-waarde is essentieel voor het opbouwen van een perfecte huidconditie!

Reactie schrijven

Commentaren: 0