· 

VOEDING EN DE HUID, EEN GOEDE MATCH?

Gezonde voeding betekent een gezond lichaam en dat betekent een gezonde huid. Door ons lichaam van binnenuit te verzorgen, volgt de buitenkant vanzelf. Tegenwoordig wordt er veel over voeding gesproken, ook omdat er steeds meer duidelijk wordt dat veel ziekten voor een groot deel blijken te berusten op foute voeding en leefgewoonten. Wat bij de meeste mensen minder bekend is, is de invloed van voeding op de huid.

 

Toch wordt steeds vaker duidelijk dat ook huidklachten zoals Eczeem, Acne en Psoriasis voor een groot deel blijken te berusten op verkeerde voeding en leefgewoonten. Ik help u graag gezonde voedingskeuzes te maken voor een stralende huid.

 

Zoals we weten ontstaan huidklachten onder anderen door stress, hormonale invloeden, ongezonde voeding en een ongezonde lifestyle. Ook lichamelijke klachten zoals allergieën of darm- en leverproblemen kunnen huidklachten geven. Er zijn heel veel huidklachten en elke huidklachten is uniek. 

 

Het lichaam geeft altijd signalen af. Het is belangrijk dat u deze herkent en van de oorzaken op de hoogte bent. Want met behulp van ondersteunende voedingstips, die specifiek aansluiten bij de huidcondietie of een huidprobleem, is een gezonde huid te creëren 

 

het is essentieel dat het hele lichaam in balans is om een gezond lichaam en dus ook een gezonde huid te hebben.  Voeding speelt hierbij een essentiële rol! Het is belangrijk het lichaam zo min mogelijk te belasten met stoffen waar het geen antwoordt op heeft. Zo puur en zo gezond mogelijk eten, in de juiste combinaties geeft heel veel voordelen voor de huid.

Commentaren: 0 (Discussie gesloten)
    Er zijn nog geen commentaren.