Green Teablend | Healty inergood

100% raw hydra tea infusion

 

De krachtige antioxidanten van Groene Thee, St. Janskruid en Sinaasappelbloesem geven de Green Teablend haar bijzonder verfijnde smaak. De groene thee brengt de gezonde rust terug en wordt door de geneeskrachtige werking al eeuwen in de Chinese geneeskunde toegepast. Geniet dagelijks van deze bijzondere en 100% Raw Teablend.

 

Inhoud: 35gr

 

Gebruik: Schep een theelepel 100% RAW Green Teablend in een thee-zakje en laat deze maximaal 5 minuten trekken. Zorg ervoor dat het thee-extract zich gelijkmatig verdeelt. Hierdoor komt de uitmuntende smaak volledig tot haar recht. De thee bevat geen toevoegingen en blijft daardoor licht van kleur. Tip: Gebruik bij Groene thee geen kokend water, deze kan bitter van smaak worden.

 

Ingrediënten: Mistelkruid, Bonenschillen, St. Janskruid, Berkenblad, Brandnetelblad, Lemongrass, Perzik, Sinaasappelbloesem, Safloerbloesem

 

Rooibos Teablend | Healty innergood

100% raw vitalize tea infusion

 

Ontmoet de "nectar van de natuur", zoals de Rooibos thee in Afrika genoemd wordt. De rijke en intense smaak van echte rooibos geblend met Sinaasappel en Citrus geeft haar werkzame eigenschappen aan de huid, haar en innerlijke gezondheid. Rooibos Tea bevat geen theïne (cafeïne), is looizuurarm en rijk aan antioxidanten, vitamines en mineralen.

 

Inhoud: 45gr

 

Gebruik:

Schep een theelepel 100% RAW Rooibos Teablend in een thee-zakje en laat deze maximaal 5 minuten trekken. Zorg ervoor dat het thee-extract zich gelijkmatig verdeelt. Hierdoor komt de uitmuntende smaak volledig tot haar recht.

 

Ingrediënten:

Rooibos, Sinaasappelbloesem, Citrusschil

 

Herbal Teablend | Healty inergood

100% raw fit tea infusion

 

De heilzame kruidenblend van Lemongrass, Aardbei en Melisseblad geven deze bijzondere thee haar krachtige en verfrissende smaak. De aanvulling met Citroen en Verbene zorgen voor een fit en opgewekt gevoel. De Herbal Teablend is een smaakvolle, gezonde thee die zorgt voor ontspanning en innerlijke gezondheid. Geniet dagelijks van de 100% Raw Herbal Teablend.

 

Inhoud: 35gr

 

Gebruik:

Schep een theelepel 100% RAW Herbal Teablend in een thee-zakje en laat deze maximaal 5 minuten trekken. Zorg ervoor dat het thee-extract zich gelijkmatig verdeelt. Hierdoor komt de uitmuntende smaak volledig tot haar recht. De thee bevat geen toevoegingen en blijft daardoor licht van kleur.

 

Ingrediënten:

Verbeneblad, Lemongrass, Aardbeiblad, Citroenschil, Melisseblad, Wortel, Goudsbloembloesem