FOODLAB

HET ENIGE VOEDINGSPROGRAMMA GERICHT OP DE HUID

Het Food Lab voedingsprogramma richt zich op het creëren van een gezond en gevarieerd voedingspatroon waarbij er specifiek aandacht wordt besteed aan de gezondheid van de huid. De focus ligt op het creëren van een stabiele suikerspiegel, een gebalanceerde pH-waarde, een verbeterde stofwisseling en spijsvertering en de aanpak van vrije radicalen. Door dit voedingsprogramma voelt u zich beter, energieker en uw huid ziet er stralender uit! Food Lab is het enige voedingsprogramma gericht op de huid.VOEDINGSPROGRAMMA VOOR ELKE HUID

Een stralende en egale huid door een gezonde levensstijl? Jazeker! Een gezonde levensstijl is de belangrijkste investering in u en uw huid. Heeft u een rijpere huid, allergieën, een droge / vochtarme huid, een gevoelige huid, eczeem, een vette huid, acne of last van littekens, rosacea of couperose, hyperpigmentatie of een door de zon beschadigde huid? Ontdek wat Food Lab voor u kan betekenen.


MET FOOD LAB

Krijgt u een mooie huid

 

Een combinatie van gezichtsbehandelingen, de juiste producten én gezonde, evenwichtige voeding zorgen voor maximale huidverbetering. Bij het Food Lab voedingsprogramma eet u zo gezond mogelijk waarbij een stabiele suikerspiegel en een gezonde zuur-base balans een prachtige uitgangspositie vormen. Uw huidspecialist vertelt met welke voeding u uw huid het beste verzorgt en welke voeding u – in relatie tot een specifiek huidprobleem – beter kunt laten liggen. Samen bouwen wij aan uw droomhuid!EAT GOOD | FEEL WELL

| LOOK GREAT

Door het aanpassen van uw voedingspatroon volgens de Food Lab richtlijnen:

  • Ontlast uw immuunsysteem, doordat het niet meer hoeft te reageren op voeding die eigenlijk niet bij je past.
  • Krijgt u een stabiele suikerspiegel.
  • Krijgt u een verbeterde zuur-base balans.
  • Krijgt uw energielevel een boost.

 

Dit prachtige totaalconcept resulteert in een gezonde, stralende huid!BOEK UW FOOD LAB VOEDINGSPROGRAMMA

QUICK COURSE > 15 MIN

Consult met de huidspecialist. Welke voedingsmiddelen zijn goed voor je en welke kun je beter laten staan? Je ontvangt een voedingskaart met lifestyletips afgestemd op jouw huidtype.

SPECIAL COURSE > 10 WEKEN

Uitgebreid voedingsprogramma van 10 weken met persoonlijk voedingsadvies, supplementenadvies, voedingspaspoort en lifestyle tips. Allemaal afgestemd op jouw huidtype en wensen.