BLOOOMING | Eau de parfum

Enchanting, blushy perfume

€51.95

 

Deze bijzondere en serene Eau de Parfum neemt je mee in een wervelwind van geluk, bloemen en fantasie. BLOOOMING brengt je een sprankelend, bloemig parfum waarin de prikkelende frisheid van Lemon, de zachtheid van wilde Orchidee en de warmte van roze Pioenrozen samenkomen.

Laat je betoveren door deze
BLOOOMING ervaring!

 

Inhoud: 50ml

TIP

Spray BLOOOMING Eau de Parfum op de plekken waar je een voelbare hartslag hebt. Dit zijn de warmste plekken van je lichaam, waar de aderen het dichtste bij het huidoppervlak liggen. Een parfum komt zo het beste tot zijn recht. De warmte maakt de geur intenser.

 

GEURNOTEN
Topnoten: Citroenfruit
Hartnoten: Pioenroos uit de Himalaya, Wilde Orchideeën
Basisnoten: Katoen Musk

“Perfume is the most intense form of memory”

 

 

 

ROOOTS | Eau de parfum

Seductive art of Perfume

€51.95

 

Deze uitgesproken geur is een ode aan de roots van IK Skin Perfection. ROOOTS brengt je een intense natuurbeleving met deze luxueuze Eau de Parfum. Donkere orchideeën en rijke specerijen zijn in betoverende harmonie met citrus accenten die verworteld zijn in het leven. Deze spraakmakende parfum is haar tijd ver vooruit!

Stay close to your natural roots

 

Inhoud: 50ml

TIP
Spray ROOOTS Eau de Parfum op de plekken waar je een voelbare hartslag hebt. Dit zijn de warmste plekken van je lichaam, waar de aderen het dichtste bij het huidoppervlak liggen. Een parfum komt zo het beste tot zijn recht. De warmte maakt de geur intenser.“Perfume is the most intense form of memory”

 

GEURNOTEN
Topnoten: Citroen, pruim
Hartnoten: Jasmijn, kruiden, lavendel, kruidnagel, orchidee
Basisnoten: Sandelhout, Arabisch hout, zoete tonka

 

 

 

IK PERFUME POUCH | ROOOTS

 

Een betoverende geursensatie voor het interieur

Deze Perfume Pouch is een ode aan de roots van IK Skin Perfection. Donkere orchideeën en rijke specerijen zijn in betoverende harmonie met citrus-accenten.

 

Inhoud: 25gr

 

 

 

SO BLOSSOM | Scented Sachets

Flowerly home fragrance
€5.95

 

De bijzondere Blooom Collection biedt geursachets die speciaal ontwikkeld zijn met een serene geur die iedere ruimte voorziet van energieke frisheid. Een sprankelend, bloemig parfum waarin de prikkelende frisheid van Cederappel, de zachtheid van Jasmijn en de warmte van zinderend Teakhout samenkomen. Deze wervelwind van energie en vitaliteit laten je maandenlang genieten van de bijzondere So Blossom geur.

 

Inhoud: 25gr

 

 

 

BLOOOMING | Enchanting Blushy Candle

Enchanting, blushy candle

€7.75

 

Laat je betoveren door de Enchanting Blushy Candle en ervaar een heerlijk gevoel van rust in je huis. BLOOOMING brengt je een sprankelend, bloemig parfum waarin de frisheid van citroen, de zachtheid van wilde orchidee en de warmte van roze pioenrozen samenkomen.

 

INGREDIËNTEN
Paraffine-natuurlijke Palmwax, Geurolie, Kleurstoffen

 

Inhoud: 60gr