fÖhns

Zoekt u een professionele föhn welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment met föhns. Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools aan welke gewild zijn bij professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en biedt daarom alleen föhns aan voorzien van negatieve ionen technologie wat de droogtijd verkort, vochtbalans op peil houdt en de haarschubben sluit waardoor het haar zo min mogelijk wordt beschadigd door de hitte van de styling tool.

Krultangen

Zoekt u een professionele krultang welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment met 5 verschillende krultangen: Twist 18/9 mm, Twist 25 mm, Twist 32mm én de Miracle 5 in 1 (een krultang voorzien van vijf verwisselbare staven in verschillende formaten). Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools welke gewild zijn bij professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen krultangen met een keramische staaf. De gemiddelde krultang krult het haar in 20 seconde. Max Pro krultangen krullen het haar is 3 seconde. Hierdoor wordt het haar een minimaal tijdsbestek aan de warmte van de krultang blootgesteld, wat beschadiging moet voorkomen. 

stijltangen

Zoekt u een professionele stijltang welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment. Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools welke gewild zijn bij de professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen stijltangen met titanium/ keramische platen. Waardoor de warmte gelijk verdeeld wordt en uw haar beschermt blijft.