föhns

Zoekt u een professionele föhn welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment met föhns. Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools aan welke gewild zijn bij professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en biedt daarom alleen föhns aan voorzien van negatieve ionen technologie wat de droogtijd verkort, vochtbalans op peil houdt en de haarschubben sluit waardoor het haar zo min mogelijk wordt beschadigd door de hitte van de styling tool.

Max Pro Airstyler - 1200 W

De Max Pro Airstyler Föhn is een multifunctionele hair tool waarmee u het haar snel droogt en gelijktijdig eenvoudig kunt stylen.

€ 59,95

  • Beschikbaar

Max Pro Xperience Föhn - 1600W

Zoekt u een professionele föhn welke geliefd is bij kappers?

De krachtige Max Pro Xperience Föhn beschikt over een DC motor met special M power dat zorgt voor een snelle luchtstroom waardoor het haar snel droogt.

€ 69,95

  • Beschikbaar

Max Pro Bliss Föhn Zwart - 2400W

Snel droog haar van professioneel niveau?

De Max Pro Bliss Föhn geeft een strakke finish dat voldoet aan de kwaliteitseisen van een haar specialist: droog, gezond, glad én glanzend haar.

€ 99,00

  • Beschikbaar

Krultangen

Zoekt u een professionele krultang welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment met 5 verschillende krultangen: Twist 18/9 mm, Twist 25 mm, Twist 32mm én de Miracle 5 in 1 (een krultang voorzien van vijf verwisselbare staven in verschillende formaten). Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools welke gewild zijn bij professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen krultangen met een keramische staaf. De gemiddelde krultang krult het haar in 20 seconde. Max Pro krultangen krullen het haar is 3 seconde. Hierdoor wordt het haar een minimaal tijdsbestek aan de warmte van de krultang blootgesteld, wat beschadiging moet voorkomen. 

StijltangeN

Zoekt u een professionele stijltang welke ook betaalbaar is? Dan stel ik u graag voor aan het Max Pro assortiment. Max Pro biedt hoogwaardige kwalitatieve styling tools welke gewild zijn bij de professionals: kapperszaken en haarstylisten. Max Pro staat voor kwaliteit en heeft daarom alleen stijltangen met titanium/ keramische platen. Waardoor de warmte gelijk verdeeld wordt en uw haar beschermt blijft.

Garantie

Max Pro biedt levenslange garantie aan op bijna alle elektronische artikelen! De levenslange garantie is alleen geldig als u uw nieuwe aanwinst binnen 30 dagen na aankoop registreert en nog in het bezit bent van een geldig aankoopbewijs.

 

https://www.maxprohair.com/nl/garantieformulier