Happiness party

Ben jij helemaal op de hoogte van de nieuwste trends? En wil jij een gezellig avondje met je vriendinnen, moeder, tante, collega's, etc. Schrijf je dan in voor een Happiness party bij jou thuis.

Wat moet je doen voor een party?

Jij zorgt voor de genodigde. Om een party te organiseren worden er minimaal 5 genodigde verwacht. Een party organiseren is niet alleen ontzettend leuk, jij als organisator houdt er ook wat aan over! Als gastvrouw ontvang je 10% van de omzet aan korting op je aankopen. Dus: Hoe meer kopende gasten je hebt, hoe meer korting jij ontvangt!

Wat is de prijs van een party?

Een party is helemaal gratis. Je hoeft geen voorrijkosten, boekingskosten of wat voor kosten dan ook te betalen. Jij en je gasten betalen alleen voor de aankopen, die na betaling direct van jou zijn.

Interesse in een party bij jou thuis?

Wil je meer informatie of wil je direct boeken? Ga dan naar het contact formulier op de website. Na de aanvraag zal er gekeken worden welke mogelijkheden er zijn op de door jou gewenste datum. Vervolgens nemen wij contact met jou op om de party stap voor stap door te spreken, zodat jij een avondje onbezorgd kunt shoppen. Mocht je andere wensen hebben, laat hetĀ even weten.

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.